Håndlavede glasperler

Nu til mit første indlæg der har noget med kreativitet at gøre, selvom det ikke er en kreativ idè, som man bare lige kan lave derhjemme. Men det er noget, der har fyldt en del af min verden siden efteråret.

I oktober 2015 var jeg på mit første kursus i at lave glasperler, med en metode der hedder lampwork eller flamework. Det hedder det, fordi man laver perlerne i en gasflamme. På billedet ses et udvalg af de perler jeg har lavet på kurserne og de efterfølgende workshops.

Jeg blev rigtig glad for at lave dem, og fandt hurtigt ud af, at jeg var rigtig god til at lave små perler, der kan bruges til skilleperler ved siden af store perler i armbånd eller halskæder, men også til øreringe. Jeg endte med at lave øreringe til de fleste piger/kvinder i familien til jul, som dem man ser på billedet her:

øreringe

Og de blev glade for dem. Men nu er jeg så i den situation, at Bifrost Studio Glas, hvor jeg har gået på kursus og lavet mine egne perler i workshops, lukker. Jeg skal til min sidste workshop i aften. Og der er ikke andre steder i nærheden, hvor man kan lave glasperler. Så nu er spørgsmålet, om jeg skal investere i udstyret selv, så jeg kan sidde i min kælder her hjemme og lave dem. Det er en stor investering, så det er noget af en overvejelse…

Men hvem ved, måske kommer jeg til at sælge mine smykker en dag?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

6 thoughts on “Håndlavede glasperler

    1. Hej Dee, jeg har ikke fundet andet end det i Greve, ligesom dig. Men jeg skal nok sige til, hvis det sker😊

  1. Hej, Jeg kan se at denne post er et år gammel, men jeg leder også efter et sted i københavns området/nordsjælland, hvor der er perleworkshops og kurser… har du fundet et sted ?

  2. Altså, jeg købte gerne perler af dig. Håndlavede glasperler er i stor kurs på vikinge-markeder bl.a.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *