3. plads i DM i brød og boller

Hjemmet

Så er det i denne uge, jeg og en af mine opskrifter er kommet i ugebladet Hjemmet. Grunden er, at jeg har vundet en 3. plads i Hjemmets DM i brød og boller. Og det er jeg super stolt af.

Det sjoveste var, da fotografen kom, og skulle tage billeder af mig og bollerne i mit køkken. Hun rykkede rundt på tingene og kommanderede rundt med mig og sagde sjove ting, så der må være nogle sjove billeder af mig, hvor jeg griner helt vildt. Præmien var en pakke med forskellige køkkenredskaber, og det sjove var, at den bla. indeholdt to ting, som jeg alligevel skulle ud at købe, fordi dem jeg havde, var gået i stykker. Det var en rugbrødsform og en køkkenvægt, så jeg synes, det var en rigtig god præmie.

I den trykte opskrift i bladet har jeg skullet præcisere hvilke typer mel og mængden af det, der skal bruges, idet den originale opskrift bare foreskriver 600-650 g mel af forskellig type, og det er også helt fint. Men der har desværre sneget sig en fejl ind i bladet, idet der står, at man skal nøjes med 600 g mel, hvis man har kommet surmælksprodukt i. Der skulle have stået: hvis du IKKE har kommet surmælksprodukt i. Det er da lidt ærgerligt. Og så har de ikke medtaget den del af opskriften, som jeg synes, er det mest smarte, nemlig det at man kan bruge den som en form for surdej.

Se den originale opskrift her.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *