2 års fødselsdag på bloggen

Det er 1. januar, og dermed bloggens fødselsdag. Det er i dag 2 år siden, jeg startede bloggen, hvilket også betyder, at der efterhånden er rigtig mange opskrifter og andre ting at lede rundt efter her på siden. Og det er jeg glad for. For det betyder, at jeg ikke behøver at lægge nyt op så tit, som jeg gjorde i starten. Det bliver sådan for fremtiden, at der godt kan gå længere tid mellem indlæggene, og at de ikke kommer en bestemt ugedag, som hidtil. Det skyldes, at jeg gerne vil have mere tid til andre ting, fx vil jeg gerne male igen, hvis jeg kan få indrettet et hjørne af boligen til atelier. Det kan være, der også kommer et blogindlæg ud af det.

Følg bloggen på Facebook eller Instagram, ved at klikke på ikonerne her på siden, hvis du vil vide, hvornår der bliver lagt nyt op.

Godt nytår til jer alle!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One thought on “2 års fødselsdag på bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *