Navnemærker

REKLAME

Jeg har fået lov til at teste nogle navnemærker fra ByHappyme, som kan sættes på stort set alt. Det er klistermærker, der bare skal sættes på emnet, 24 timer inden det skal bruges eller vaskes. Inde på deres hjemmeside taster man bare det ind, som man vil have stående på mærket, som fx navn og/eller efternavn, adresse, telefonnummer eller hvilken stue dit barn går på i børnehaven. Så finder tøjet, madkassen eller gummistøvlerne nemmere hjem igen. Der kan også tilføjes et lille ikon som fx en fodbold eller en stjerne, der er flere at vælge imellem. Men det kan også vælges fra.

Det er ikke kun til tøj og ting i børnehaven og vuggestuen. Her i huset er der kun voksne og teenagere, og vi har brugt dem på alt fra brilleetuier, træningstøj, jakker og mobilcovers, til bøtter og skåle, der skal med i skolen/på arbejdet til arrangementer.

Ifølge brugsanvisningen, kan navnemærkerne tåle at blive vasket på 60 grader i vaskemaskinen, komme i tørretumbleren, i opvaskemaskinen og i fryseren. De må komme i kontakt med fødevarer, og kan tåle at sidde på fodtøj som fx gummistøvler, som jo er udsat for vejr og vind.

Jeg har testet nogle af disse ting, og konklusionen er, at det kan tåle alt det, som jeg testede, bortset fra, at man skal huske at sætte dem på det lille nylonmærke i tøjet. Jeg satte det på et struktureret bomuldsmærke, og her blev mærket en lille smule slidt efter vask. Men på nylonmærkerne virker det perfekt.

Dette mærke har været vasket på 40 grader i vaskemaskinen.
Dette mærke har været vasket på 60 grader og været i tørretumbleren.

Jeg har også testen om de holdt i opvaskemaskinen og i fryseren, og det gjorde de. De er fuldstændigt intakte.

Denne skål har været 3 gange i opvaskemaskinen med mærket på .
Denne bøtte med mærke på har været i fryseren en uges tid.

Navnemærkerne kan købes her:


http://Www.byhappyme.com

I øvrigt laver de også sutter og børnebestik med navn på.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

3 thoughts on “Navnemærker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *