Hønsesalat

I påsken holdt vi en lille påskefrokost her hjemme, bare os fire. Til lejligheden lavede jeg en rigtig lækker hønsesalat, som især min søn var begejstret for. Han sagde, at det smager som en blanding af kold kylling i karry og høns i asparges. Og det er to af hans livretter, så det er jo en kompliment. Dressingen er taget fra min fars dressing til nye kartofler, bare uden sennepen. Den kan man godt komme i, hvis man vil, men jeg kom den ikke i. Og man kan sagtens bruge en rest af tilberedt kylling fra en middag, i stedet for at koge en kyllingefilet. Her kommer opskriften:

Ingredienser

1 kogt kyllingefilet

2-3 spsk god mayonnaise

2-3 spsk yoghurt eller cremefraiche (eller et andet surmælksprodukt)

4 grønne asparges, blancheret i 1-2 minutter

Salt, karry, purløg og evt. karse

Fremgangsmåde

Skær kylling og asparges i mindre stykker. Rør mayonnaise og yoghurt sammen, og smag til med salt og karry. Rør purløg i, og kom kylling og asparges i. Pynt evt. med karse. Sprødstegt bacon passer godt til salaten, som serveres på ristet brød.

Velbekomme!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *