Kærnemælkskoldskål

WP_20160704_16_15_47_Pro

Koldskål er en af vores sommerfavoritter, og vi laver den gerne selv. Det er nemt og hurtigt:

Ingredienser

4 æggeblommer

5 spsk sukker

Kornene fra en stang vanille

1 l kærnemælk

1 tsk revet skal fra 1 udsprøjtet citron

1 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

Pisk æggeblommer, sukker og vanille til det er lyst og luftigt. Rør kærnemælken i og smag til med citronskal og -saft.

Det er sådan vi kan lide den, men man smager selvfølgeligt til med det man kan lide, mere eller mindre citron eller sukker, fx. Den kan godt holde i køleskabet 2 dage i en beholder med låg på.

Spis den med kammerjunkere i, opskrift her. Det er også lækkert at komme bær eller skiver af banan i.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One thought on “Kærnemælkskoldskål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *